תקופת החורף בפתח, אני אישית מאד אוהבת את התקופה הזאת שריח הגשם מורגש באוויר.
ואין כמו כוס תה חמה עם הרבה הרבה נענע וחיתוכית ריבה מפנק.
יש לערבב היטב את כל חומרי הבצק (הכל מלבד הריבה) בקערת המיקסר עד להתאחדות החומרים לבצק רך ונעים
יש לתת לבצק מנוחה של 1/2 שעה ולאחר מכן לחלק את הבצק ל-2 חלקים
לשכבה העליונה ולשכבה התחתונה, מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפיה נסו שהבצקים יהיו בגודל זהה, ולאחר מכן סדרו זאת בתבנית התנור או בתבנית חד פעמית גדולה
לאחר שסידרנו בצורה מסודרת את הבצק על התבנית יש למרוח את הריבה על הבצק ולשים מעל את הבצק של השכבה העליונה
יש לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25-30 דקות
לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור יש לחתוך לקוביות ולפזר אבקת סוכר
תהנו, ואל תשכחו לתייג אותי :)
עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים
עטרה ❤️
למי שיש שאלות ורוצה לראות עוד מתכונים, מוזמן להצטרף אל קבוצת הווצאפ ״מבשלים ואופים עם עטרה״