יש לתבל היטב את נתח הבשר במלח הגס ובפלפל השחור הגרוס ולמרוח שמן על נתח האסאדו
לאחר מכן יש לחתוך את ראשי השום לחצי ולהוסיף לבשר.
את הבשר יש לאפות עם נייר כסף ונייר אפיה, בצורת שתי וערב, לשים נייר כסף אחד לאורך ואחד לרוחב (בצורת X) ולשים בתוכו 4 ניירות אפיה פתוחים.(שמור בהייליט)
לאחר שסדרנו את הנייר האפיה ונייר הכסף יש לשים את הבשר בפנים ולפזר את העלי טימין וראשי השום.
יש לסגור היטב את נייר אפיה על הבשר ולאחר מכן לסגור היטב עם הנייר הכסף.
ב-20 דקות הראשונות יש לשים את הבשר בחום של 200 מעלות ולאחר מכן יש להוריד את חום התנור ל-140 מעלות למשך 6 שעות
הבשר יוצא פשוט מטורף, רך ונעים, מנה ראשונה מדהימה לכל חג!
תהנו, ואל תשכחו לתייג אותי :)
עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים
עטרה ❤️
למי שיש שאלות ורוצה לראות עוד מתכונים, מוזמן להצטרף אל קבוצת הווצאפ ״מבשלים ואופים עם עטרה״