יש לחתוך את הבצל לקוביות, ולטגן את הבצלים עד להזהבה מלאה
לאחר מכן יש להוסיף את הבשר ולטגן למשך 10 דקות נוספות
לאחר הטיגון יש להוסיף את הפטרוזיליה, הצנוברים, התבלינים והסילאן
לטגן לעוד מספר דקות
יש להתחיל לעבוד עם הבצק הפילו רק שהבשר קר, זה חשוב מאד!!
לאחר שהבשר התקרר יש לקחת את דף הפילו ולקפל במרכז הדף על מנת ליצור את הקיפולים של המאפה לאחר מכן יש לחבר את צדדי הדף ולמלא במרכזו כ-2 כפות גדושות מהבשר ולאחר מכן לקפל את צדדי הבצק
יש למרוח מעל המאפה שמן ולפזר שומשום וקצח
לאפות בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות
תהנו, ואל תשכחו לתייג אותי :)
עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים
עטרה ❤️
למי שיש שאלות ורוצה לראות עוד מתכונים, מוזמן להצטרף אל קבוצת הווצאפ ״מבשלים ואופים עם עטרה״