אופן ההכנה:
• ניקח את החלבונים והסוכר ונקציף אותם יחד במשך של 5-7 דקות בערך.
• להוסיף את החלמונים, את הביצים , האבקת אפייה , השמן, הקמח , והקקאו ונמשיך להקציף.
• בשלב הזה , נרפד תבנית בנייר אפייה ונשמן אותה - להעביר אל התבנית ולהכניס אותה לתנור על חום של 180 מעלות כ12 דקות בערך.
• כעת , להוציא מהתנור ונגלגל את הרולדה ביחד עם מגבת , ולתת לה לנוח כ10 דקות לפחות.
• לאחר שהרולדה נחה , יש לכסות בקצפת שהכנו מראש.
אופן הכנה לקצפת:
• יש להקציף את כל מצרכי הקצפת ביחד עד שנקבל קצפת אחידה חלקה ויציבה.