סלסת עגבניות טובה יכולה לשדרג לכם את החיים. אם זה לטבילה של נאצ'וס, תוספת לכריך של חזה עוף או אפילו ככה על לחם או על אורז וכל כך כיף שיש את זה במקרר.
טרי זה הכי טוב!
פעם היינו קונים סלסה בסופר רק כי חשבנו שהכנת רוטב סלסה טעים בבית תהיה משימה דיי מסובכת, המתכון הזה נבדק מספר פעמים הוא קל פשוט והטעים ביותר שיכול להיות!
המפתח לסלסה המושלמת הוא טפטוף שמן זית כתית מעולה . זה נותן לסלסה גוון חלק ומשגע. זה גם משתלב בצורה מושלמת עם עגבניות וקושר את כל הטעמים יחד. רק כף אחת מכל הלב!
במתכונים רבים שראיתי משתמשים בעגבניות מרוסקות מקופסה, אין תחליף לטעם ולמרקם של עגבניה טרייה, העגבניה היא מרכיב העיקרי כאן, אז למה לא לחגוג אותה במלוא תפארתה? קחו את העגבניות הטריות ביותר שאתם יכולים למצוא, אם אין לכם אתם יכולים להשתמש בעגבניות מרוסקות מקופסה (ממליצים על MUTTE יש להם את הטעמים המאוזנים ביותר).
אנחנו אוהבים להשתמש בעגבניות מסוג תמר, אך כל עגבניה טריה וטובה תתן כאן את האפקט הרצוי.
אנחנו ממליצים בחום להשתמש בו. זה נותן טעם שמשדרג את הסלסה כל כך, אפילו אם משתמשים רק במעט. אם אתה באמת לא אוהבים כוסברה אתם יכולים להחליף לפטרוזיליה, אבל הטעמים לא יהיו אותו הדבר.
חתכו את העגבניות, אמנם זה לוקח קצת זמן נוסף, אבל אני יכול לומר בביטחון מוחלט כי סלסה קצוצה ביד טובה יותר מרוטב סלסה שנטחן בבלנדר, יש לזה 2 סיבות: מרקם טוב יותר, וצבע מפתה הרבה יותר.
קצצו את הבצל, וכמה ענפים של כוסברה
שלבו בקערה עגבניות חתוכות, בצל קצוץ, כוסברה קצוצה, 2 שיני שום כתושות, רבע כפית כמון, מלח ופלפל לפי הטעם
לגבי הפלפל החריף זה באמת עניין של טעם, אנחנו משתמשים ב-חלפיניו לסלסה אך כל פלפל חריף יעבוד כאן, השתמשו פלפלים לפי העונה ולפי הטעם, אחד יתן לזה פיקנטיות ויותר יעשו את זה חריף יותר, אנחנו הולכים על 2, חתכו את הפלפל לחתיכות קטנות והוסיפו.
הוסיפו ליים לפי הטעם, כמובן שאם אין לכם ליים תוכלו להשתמש ברבע לימון רגיל.
תהנו!
אל תהססו להפחית / להגדיל את הכמויות לטעמך (כלומר פחות או יותר חריף, תבלינים, חומציות, כמון וכו ').
עדיף לתת לטעמים להתפתח במקרר לפני ההגשה, רק שעה תעשה פלאים. במידה והחלטתם שאתם נותנים לרוטב ״לנוח״, הוסיפו את המלח לפני ההגשה, וכן תימנעו מנוזלים מיותרים