רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
בלינצס בליני
מתכון

בלינצס בליני

כ-20-30 דקות בינוני

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

*ניתן לאכול אותם בצורה מלוחה (חמאה וקוויאר אדום, גבינת שמנת וסלומון, שמנת חמוצה וכ'ו..) *ניתן לאכול אותם בצורה מתוקה (חמאה ודבש, ריבות, סירופ שוקולד וכ'ו..) *ניתן לאכול אותם ללא תוספות כלל.

1. את הביצים מערבבים עם כוס חלב בקערה, מוסיפים סוכר, מלח, מוסיפים את כל הקמח ומערבבים לבצק חלק וסמיך ללא גושים.
2. מוסיפים את החלב שנשאר בהדרגה, תוך כדי ערבוב, עד שהבצק יהפוך לבלילת פנקייק. הבלילה צריכה לזרום בקלות מן המצקת, אבל לא להיות נוזלית יותר מדי.
3. בוחרים במחבת ברזל עבה כך שבליני לא יידבקו לתחתית. משמנים קלות את המחבת בשמן צמחי (חצי תפוח אדמה לא מבושל, טבול בשמן, הוא אחת מהשיטות לשמן את המחבת).
4. מחזיקים את המחבת ביד השמאל (לאדם ימני), יוצקים את הבלילה תוך סיבוב המחבת כך שהבלילה מתפשטת באופן שווה על תחתית המחבת. מנסים לקבל תוצאה דקה ככל האפשר ובלי חורים. מטגנים צד אחד והופכים ומטגנים בצד השני. מסירים מהמחבת ומוסיפים לערימה של בליני מוכנים. עוברים לטיגון הפנקייק הבא.
5. הגשה: בליני מתאימים למתוק וגם למלוח, מגישים אותם עם שמנת חמוצה, דבש וריבה ומצד שני בליני הולכים היטב עם קוויאר ודג מלוח. אפשר להכין בליני ממולאים, במילוי מתוק או מלוח.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
מערכתהאתר
צוות מה בסיר

מתכון נהדר! תודה רבה לך על השיתוף :)
שבוע מעולה


דווח לנו
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות