אין טעים כמו נוטלה נכון או לא? שוקולד חלק ומלא בטעם אגוזי אנחנו שמים את זה כמעט על הכל, גלידה, קרפ, ועכשיו בעוגיות הנוטלה האלה שהם הדבר האהוב עלינו ביקום, לפחות לשבוע הקרוב :)
מתכון קל מ-3 מצרכים בלבד!
הכנת הבצק לוקחת משהו כמו 5-7 דקות, כל מה שנותר הוא לכדרר לכדורים ולדחוף אותם לתנור, מה שאומר שתוך 20 דקות יהיו לכם עוגיות שוקולדיות, מתוקות, חמות וטעימות שהכנתם לגמריי בעצמכם!
חממו תנור ל 180 מעלות.
זה אולי אחד הדברים הפשוטים ביותר שאי פעם הכנו, קחו קערה גדולה שימו בה כוס נוטלה וביצה אחת הקציפו היטב עם מקציף ידני על שהכל אחיד.
הוסיפו 3/4 כוס קמח וערבבו היטב עד שהבצק אחיד, קחו איזה דקה או שתיים לערבב את זה היטב, זה חשוב!
אחרי שהכנו את הבצק, מכינים מהבצק כדורים בגודל של 3-4 סנטימטר, בשביל להכין עוגיות סימטריות ויפות אנחנו ממליצים להשתמש במשקל ולהכין כדורים מ 40 גרם בצק.
סדרו את הכדורים על תבנית ועליה נייר אפייה, דאגו לרווח של לפחות 3-4 סנטימטר בין העוגיות
אם עוד לא חיממתם את התנור ל 180 מעלות, זה הזמן לעשות את זה, המתינו עד שהתנור חם, אם התנור כבר חם המשיכו לצעד הבא.
מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך 10-12 דקות.
העוגיות יראו רכות בזמן ההוצאה מהתנור, תנו להם להתקרר קצת מחוץ לתנור והם יתיצבו במהרה.
בונוס: להגברת הטעם אנחנו אוהבים לפזר מעט מלח ים מעל העוגיות זה נותן להם קיק מיוחד, אבל זה לא חובה.
זכרו בפעם הבאה אתם יכולים להכפיל את כמות המצרכים על מנת להכין כמות גדולה יותר :)
תהנו ובתאבון!
כדי להפוך את העוגיות מרשימות ויפות יותר כל מה שיש לעשות הוא להמיס שוקולד חלב, שוקולד לבן או שוקולד מריר ולטפטף על העוגיות עיגולים או פסים לרוחב העוגיה.
כל כך קל להכין את העוגיות האלה הן כל כך טעימות שתרגישו שאתם חייבים לחלוק אותם :) קחו קופסא קטנה הניחו בה כמה עוגיות ועטפו אותה בסרט, אין מתנה יותר מושלמת משוקולד.