• יש לפזר סוכר על משטח עבודה, ומעל הסוכר לשים את הבצק עלים.
• לאחר שהנחנו על הסוכר את הבצק עלים , נפזר סוכר גם מעל הבצק ונרדד אותו בעזרת מערוך.
• את הבצק נגלגל בצורת רולדה מהצד שקרוב אלינו לא עד הסוף אלא לגלגל אותו עד האמצע , וכשגלגלנו עד האמצע נקח את הקצה השני של הבצק ונגלגל עד ששני החלקים ייפגשו באמצע.
• כעת נחתוך את הרולדה לעיגולים בעובי של בערך 3 ס''מ ונניח בתבנית עם נייר אפייה.
• נשטח מעט את העיגולים , ונכניס לתנור בחום של 200 מעלות כ20 דקות עד שהעוגיות יגיעו להזהבה.
*טיפ: לאחר האפייה, מומלץ לפזר טיפה סוכר לבן מעל העוגיות.