איך קורה הקסם הזה, אז ככה, אנחנו צריכים לרכך את דפי האורז הקשיחים שלנו, איך עושים את זה?
בקערה מקשקשים 2 ביצים היטב, מוסיפים כפית גבינה צהובה מגורדת ומעט פלפל שחור כמה שאוהבים.
נשתמש בתוכן הקערה לריכוך דפי האורז חשוב להיות עדינים, ניקח דף אורז נניח בקערה ונעסה אותו לאט לאט בפנים עד שיתרכך למצב שיוכל להתגלגל בקלות אבל לא נרצה שייצא ״מושי״.
עכשיו נעשה את זה לעוד 2 דפי אורז ונניח אותם אחד על השני, לאחר שהם מסודרים בערמה נגלגל אותם צמוד צמוד עד שתיווצר לנו צורה של ג׳חנון.
ניתן לחזור על הפעולה שוב ושוב לכל ג׳חנון אחד שתרצו להכין.
מה שממש כיף במתכון הזה שבניגוד לג׳חנון אין צורך לשים את זה כל הלילה אלא זה ממש צ׳יק צ׳ק וכל זה בריא טעים וללא גלוטן!
אוקיי בוא נכין אותם נחמם מחבת נשים ספריי שמן ולטגן את דפי האורז שהכנו עכשיו כל פעם להפוך לצד אחר כדי לשמור על הקריספיות של הגחנון, לאחר שהג׳חנו צרוב ״יפה״ מכל הצדדים זה מוכן.
ממליצה להגיש עם עגבניות מגורדות מתובלות בקצת חריף וביצה, לא לשכוח שכל הטוב הזה מתאים מאוד גם לפסח!
בתאבון