יאי מתחילים :)
קודם כל הבצק, ניקח את כל המצרכים של הבצק: 2 כוסות קמח, 3/4 כוס אבקת סוכר, 200 גרם חמאה וביצה נערבב הכל עד שהבצק אחיד וחלק.
נשים אותו במקרר לפני הרידוד שלא ידבק ושיהיה קל לעבד אותו.
ניקח את כל רכיבי המלית נערבב אותם לבלילה אחידה אנחנו נשתמש בבלילה פעמיים פעם אחת על הצק ופעם שניה על התפוחים, אבל נגיד לזה עוד רגע.
אחרי שהבצק שלנו קר,
נרדד את הבצק לגודל של התבנית בערך 2 ס״מ גובה, נחורר את הבצק עם מזלג.
נשפוך מעל 3/4 מהמילוי.
ניקח 2 תפוחים עץ נקלף אותם ונחתוך לפרוסות יפות נשים בקערה נפרדת ונפזר מעל לתפוחים 2 כפות קינמון נערבב כך שכל תפוח יקבל ציפוי של קינמון.
אחרי שהתפוחים שלנו מצופים בקינמון, נסדר את התפוחים בתוך המילוי ומעל התפוחים נשפוך את מה שנשאר מהבלילה
להכניס לתנור מחומם מראש לכ 160-180 מעלות תלוי בתנור למשך כ-40 דקות
מומלץ להגיש עם גלידה :)
בתאבון