• בשלב הראשון נקציף חמאה וסוכר עד שנקבל קרם , נוסיף אל הקרם במהירות נמוכה ביצה + חלמון , לימון , קורנפלור , קמח , ואבקת אפייה עד שנקבל בצק פריך.
• נכניס את הבצק אל המקרר למנוחה.
• לאחר שהבצק נח במקרר , נרדד אותו לחצי ס"מ ונקרוץ מתוכו עיגולים.
• מניחים את העיגולים שקרצנו בתבנית מרופד בנייר אפייה במרווחים ונאפה בחום של 170 מעלות עד הזהבה.
• כעת, נוציא את העוגיות מהתנור ונצנן היטב, נמלא כל 2 עיגולים בריבת חלב, ונגלגל בקוקוס את הקצוות.