מה יותר טעים מפשטידה,
לא קל למצוא מתכון טוב לפשטידה ללא גלוטן , בד"כ התחתית עשויה בצק המכיל גלוטן, ולפעמים גם התערובת מכילה קמח ע״מ לחבר את המלית.
המתכון הזה נותן לכם פתרון מושלם לפשטידה שכולם יוכלו להנות ממנה.
כמה הערות קטנות במקום גבינה מלוחה מפוררת ניתן בהחלט להשתמש במשהו אחר אני למשל שמה בדר״כ פטה כבשים ועזים אבל כל גבינה רכה תתאים (ברי, קממבר, פטה צעירה, בוניפאז ואחרות) כל אחד ומה שהוא אוהב.
בואו נתחיל, זה ממש קל :)
ניקח את המצרכים שלנו ונשים את כולם בתוך קערה, את התירס, אפונה, ביצה, קוטג׳, גבינה מלוחה מפוררת, גבינה צהובה מגורדת, מלח ופלפל לפי הטעם וכמובן 3-4 כפות קמח תירס אינסטנט.
אם יש אפשרות עדיף לתת לתערובת לשבת כמה שעות או אפילו לילה במקרר (לא חובה)
אופים בתבנית עם נייר אפיה על 180 מעלות כ 20-30 דקות עד שהשכבה העליונה מזהיבה
ובתאבון,
מקווה שתהנו.