אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 175 מעלות. בקערה קטנה שוברים את השוקולד לקוביות וגם את החמאה חותכים לקוביות וממיסים במיקרו דקה - דקה וחצי עד שהכל נמס ואחיד, בקערה גדולה טורפים את הביצים עם המלח והסוכרים במשך חמש דקות, מוסיפים את התמצית וניל והרום ואת תערובת השוקולד וטורפים מהר, מוסיפים קמח ואבקת אפייה קקאו וקפה נמס ומערבבים עד לאחידות. לוקחים תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת קלות, ויוצרים כדורים בעזרת כף גלידה קפיצית קטנה או שתי כפיות לאחר מכן מכניסים לתנור ל 12-15 דקות ובתאבון!♥️
אשמח שתעקבו אחרי באינסטגרם- efrat_d_cakes@