• נערבב יחד את כל מצרכי העוגיה עד שנגיע לתערובת אחידה ונעביר לתבנית.
• נשטח את התערובת עם הידיים על התבנית , ונכניס למקפיא ל30 דקות.
• לאחר שחלפו 30 דקות , נוציא את התבנית מהמקפיא ונקרוץ עיגולים.
• כעת, נקציף את השמנת מתוקה ביחד עם פודינג וניל, הפצפוצי שוקולד וחצי כוס סוכר.
• נעביר לשקית זילוף את המילוי , ונזלף על עיגול כן עיגול לא מהמילוי שהכנו.
• כעת נסגור עוגיה ריקה על עוגיה שזלפנו לתוכה מילוי כמו סנדוויץ , ונכניס למקפיא לעוד כשעה.