אוקיי, נתחיל :)
קודם כל אורח הכבוד השוקולד, נמיס במיקרו או על בן מארי 200 גר שוקולד מריר + כוס שמן
ניתן לו להתקרר ובינתיים נתחיל להכין קצף נפוח וחזק.
מומלץ לנפות את הקקאו בשלב הזה ע״מ שלא יהיו גושים ויטמע בקציפה באופן מושלם.
לקחת 5 ביצים וכוס סוכר, להקציף במיקסר על מהירות גבוהה במשך 5 דקות עד שמתקבלת קציפה נפוחה ויפה.
להנמיך את מהירות המיקסר, להוסיף לקצף הביצים את תערובת השוקולד בזרם דק לאט לאט.
נערבב את היבשים - 6 כפות גדושות קורנפלור + שקית אבקת אפיה + 1/2 כוס קקאו מנופה + שקית סוכר וניל.
להוסיף לתערובת השוקולד והביצים בזהירות.
לשמן תבנית אפיה ולשפוך מחצית מהתערובת, לפזר שערות חלבה באהבה ומעל לשפוך את יתרת התערובת.
לאפות בחום של 170 מעלות כ-35 דקות
להכנת הציפוי (גנאש שוקולד):
להמיס במיקרו 100 גר שוקולד מריר + 50 גר שוקולד חלב עם 100 גר שמנת מתוקה.
לקרר ולשפוך על העוגה כשהיא קרה לגמריי
היכונו לביס מתוק שנמס בפה!
תהנו :)