רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת שוקולד ללא גלוטן
מתכון

עוגת שוקולד ללא גלוטן

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

לעוגה

ציפוי גנאש שוקולד

אופן ההכנה

עוגה פאדג׳ית מלאת שוקולד ונמסה בפה לרגע של כיף

אוקיי, נתחיל :)

קודם כל אורח הכבוד השוקולד, נמיס במיקרו או על בן מארי 200 גר שוקולד מריר + כוס שמן
ניתן לו להתקרר ובינתיים נתחיל להכין קצף נפוח וחזק.

מומלץ לנפות את הקקאו בשלב הזה ע״מ שלא יהיו גושים ויטמע בקציפה באופן מושלם.

לקחת 5 ביצים וכוס סוכר, להקציף במיקסר על מהירות גבוהה במשך 5 דקות עד שמתקבלת קציפה נפוחה ויפה.

להנמיך את מהירות המיקסר, להוסיף לקצף הביצים את תערובת השוקולד בזרם דק לאט לאט.

נערבב את היבשים - 6 כפות גדושות קורנפלור + שקית אבקת אפיה + 1/2 כוס קקאו מנופה + שקית סוכר וניל.
להוסיף לתערובת השוקולד והביצים בזהירות.

לשמן תבנית אפיה ולשפוך מחצית מהתערובת, לפזר שערות חלבה באהבה ומעל לשפוך את יתרת התערובת.

לאפות בחום של 170 מעלות כ-35 דקות
 

להכנת הציפוי (גנאש שוקולד):

להמיס במיקרו 100 גר שוקולד מריר + 50 גר שוקולד חלב עם 100 גר שמנת מתוקה.
לקרר ולשפוך על העוגה כשהיא קרה לגמריי
  

היכונו לביס מתוק שנמס בפה!
תהנו :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות