לפתוח חבילת עוגיות לוטוס זה תמיד תענוג!
קודם כל נשמור 7-12 עוגיות שלמות בצד לקישוט, כל השאר אל המיקסר עד שהן מתפוררות, העוגיות האלה ירכיבו לנו את תחתית העוגה.
מחממים 4 כפות ממרח לוטוס מתקתקות ל 20 שניות במיקרו, מוסיפים את הממרח החם שלנו אל העוגיות המפוררות שלנו ולערבב מעט.
מתחילים, לוקחים את התבנית ומרססים שמן על דפנות התבנית ע״מ שלא ידבק לנו ונוכל להוציא את העוגה בקלות,
מומלץ להשתמש בתבניות שמתפרקות, אבל לא חייב.
ניקח את התערובת של העוגיות המפוררות והממרח נשטח על תחתית התבנית ונהדק טוב טוב.
התחתית מוכנה כרגע ונשים אותה במקרר ע״מ שתתייצב ותתקשה לנו.
ניקח את מיכלי השמנת המתוקה שלנו ונקציף אותן כמה דקות עם הסוכר (אפשר להוריד כמות הסוכר לחצי כי העוגיות מתוקות והממרח מתוק, מאוד!)
להוסיף את המסקרפונה ולהמשיך לערבב כמה דקות.
נוציא את התבנית מהמקרר נשפוך את הבלילה שהכנו ולהכניס למקפיא לשעה שלמה (חשוב).
מחממים במיקרו את ממרח הלוטוס שנשאר בצנצנת , לא יותר מ-10 דקות שלא יהיה חם מדי אחרת הבלילת שמנת שקפאה לנו תימס.
להוציא את התבנית של העוגה מהמקפיא ולשפוך את הממרח, בעזרת סיבובים קטנים ועדינים נכסה את כל השטח העוגה, מכניסים לעוד חצי שעה במקפיא.
מוציאים ומפזרים את העוגיות ששמרנו בהתחלה, אפשר לפזר רק בקצוות ובאמצע לסדר כמה עוגיות או כמו שאצלי בתמונות!
מקווה תהנו מהעוגה כמו שאני נהנת ממנה,
כתבו לי איך יצא :)