רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
מרק עגבניות עשיר בטעם
מתכון

מרק עגבניות עשיר בטעם

כ-30 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

מרק שכולו עגבניות ואהבה, לחימום הימים הקרים

להכין את המרק הזה זה לא מסובך, התמורה ביחס להשקעה לגמריי שווה את זה!

קודם כל ״נטפל״ בעגבניות שלנו, אנחנו רוצים לקבל טעם יותר מיוחד של העגבניה ויותר מרוכז ולכן...
חוצים את העגבניות מפזרים עליהם מלח, שמן זית ואופים בתנור על 190 מעלות כ 30-40 דקות עד שהעגבניות קצת מצטמקות ומתחילות להשחים טיפה, אם משתמשים בשיני שום טריות (ניתן להשתמש ב 8 שיניים של קופי שום במקום), להוסיף גם אותן עם הקליפות לתנור.
שהעגבניות יוצאות מהתנור קורים 2 דברים:
1. הם עם פחות נוזלים ולכן הטעם שלהן מרוכז הרבה יותר.
2. הטעם שלהם מתקרמל מהחום של התנור ונהיה יותר מתקתק ומיוחד.
מעבירים את העגבניות לסיר, שמים את השום, את קליפת הפרמז׳ן (שוב לא חובה אבל מומלץ נותן טעם עמוק יותר), את שאריות הלחם שיש לנו (איזה כיף זה לא לזרוק סתם) מוזגים מים עד כיסוי.
מטבלים במלח ופלפל שחור

שימו לב: אם המרק מרגיש סמיך מדי, ניתן לדלל בעוד מים

מבשלים על אש בינונית-נמוכה כחצי שעה, מוציאים את קליפת הפרמז'ן וטוחנים
תמיד כדאי לבדוק את המרק אחרי 20 דק׳ ולטעום, אם חסר תיבול להוסיף לפי הטעם.

מקווה שתהנו מהמרק הזה כמו שאני נהנית ממנו, 
הוספתי מספר תמונות של התהליך לנוחיותכם. 
בתאבון :)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(5.0) | 1 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
תמונה של מתכון מרק עדשים כתומות
כ-20 דקות קל כשר פרווה
תמונה של מתכון מרק בצל
כ-25 דקות קל כשר חלבי
תמונה של מתכון מרק חרירה
כ-20 דקות בינוני
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות