המצרכים יספיקו ל 6 מנות
הכלל הכי חשוב בהכנת פסטה, הרוטב תמיד מחכה לפסטה ולא ההפך אז תתזמנו את הכנת הפסטה והרוטב :)
הכנת הפסטה
מרתיחים סיר עם מים וכפית מלח גדושה וטובה, לאחר שהמים רותחים נוסיף את הפסטה לסיר ונבשל דקה פחות מהזמן שכתוב על החבילה.
נתחיל עם הרוטב
נעשה קצת הכנות נקצוץ בצל, נפרוס את הפטריות.
מיד לאחר מכן נקלף את הבטטה נחתוך אותה לקוביות ונשים אותה במיקרו ל 10 דקות ע״מ שתתרכך ונוכל להשתמש בה בהמשך, אין צורך לחכות שהמיקרו יסיים ואפשר להמשיך...
כל רוטב טוב מתחיל בחימום מחבת, נוסיף שמן זית עד לחימום, להוסיף את הבצל ולהתחיל בטיגון עד להזהבה קלה.
נוסיף את הפטריות הטריות שכבר פרסנו וממשיכים טיגון עד אידוי רוב הנוזלים של הפטריות.
לאחר שהנוזלים התאדו נוסיף שמנת לבישול וממשיכים לבשל עוד 10 דקות שווה לערבב מידי פעם.
מוסיפים את הקוביות בטטה שבישלנו במיקרו, מוסיפים גבינה צהובה מגורדת ופלפל ,מלח ואגוז מוסקט, יאמי! ריח משגע.
מכניסים את הפסטה לרוטב, מערבבים ומבשלים יחד 5 דקות.
בהגשה לגרד קצת בולגרית ולהוסיף בזיליקום
בתאבון!!
כתבו לי איך יצא :)