להכנת חמאת הבוטנים
להמיס בקערה למיקרוגל את חמאת הבוטנים, את החמאה וקורט מלח.
להפעיל את המיקרוגל בפולסים של 30 שניות, לערבב ולחזור על הפעולה עוד כחצי דקה.
להוציא ולערבב היטב, עד לקבלת מחית חלקה.
להכניס את התערובת המוכנה לשקית זילוף ולגזור מעט בקצה.
להכנת השוקולד
ממיסים את שוקולד מריר, שוקולד החלב והחמאה בבן מרי או על הגז...
להסיר מהאש ולצנן מספר דקות על השיש.
להכניס לשקית זילוף.
אפשר להשתמש בכפית במקום.
להרכבת ה"פרלינים"
בתבנית שוקולד או תבנית שקעים לשים בכל שקע, סלסלת נייר בגודל המתאים לשקע.
לאחר שמילאנו את כל השקעים בסלסילות הנייר, נזלף שכבה ראשונה של השוקולד המומס, כמות של כף בערך בכל סלסילת נייר.
נקפיא מספר דקות על משטח ישר.
נוציא, לשכבה השניה, נזלף חמאת בוטנים, כמות של כפית בערך.
ננער מעט את המגש בעדינות ליישור החמאה.
מעל נזלף כמות נוספת של שוקולד שתכסה את חמאת הבוטנים.
נקפיא.
מוכן!!
יש לשמור במקרר או במקפיא, את השוקולדים הממולאים עד להגשה.
יש לי רק דבר אחד לומר על הממתק הזה...
חלוםםםם
בהצלחה ותחזרו לשתף :)