• ניקח את הכרובית נשטוף אותה היטב, ונפרק לפרחים.
• נקלוף 2 תפוחי אדמה , ונחתוך אותם לקוביות.
• נבשל יחדיו את הכרובית והתפוחי אדמה עם מי מלח כ15 דקות בערך עד שהם יתרככו.
• לאחר מכן, נסנן את המים ונמעך את הכרובית והתפוחי אדמה ביחד.
• כעת לאחר שמעכנו וקבלנו עיסה, נוסיף את 2 ביצים, פלפל שחור, מלח, אבקת מרק עוף ונמשיך למעוך.
• לוקחים חתיכה מהעיסה עושים צורת קציצה, טובלים בביצה טרופה ומיד אחר כך נטבול בפירורי לחם עם שומשום , ונשלח לטיגון.