1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים יחד חמאה, חמאת בוטנים, סוכר לבן, סוכר חום, מלח ווניל ומעבדים יחד לתערובת אוורירית וקרמית מאוד.
3. מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.
4. מנפים פנימה קמח וסודה לשתייה, מוסיפים שיבולת שועל, שוקולד צ'יפס ובוטנים קצוצים ומערבלים במהירות נמוכה עד שמתקבל בצק אחיד.
5. בעזרת כף גלידה קפיצית יוצרים עיגולי בצק אחידים בגודלם ומניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
6. אופים במשך 10-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות ומתייצבות.
7. מצננים על רשת ושומרים בקופסה אטומה.
תהנו :)
ואל תשכחו לכתוב לי בתגובות איך יצא, יאמיי