עוגיות בזילוף פשוטות ומהירות להכנה.
העוגיות יוצאות פריכות ונמסות בפה.
- ממיסים את החמאה ומעבירים לקערת ערבוב
- מוסיפים סוכר ומערבבים
- מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר
- מערבבים היטב עד לקבלת בצק רך מאוד
- מעבירים את הבצק לשקית זילוף
- על תבנית עם נייר אפייה מזלפים עוגיות בגודל ובצורה שאוהבים
- אופים כ-12 דק' בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות
* אפשר להוסיף שקדים/אגוזים על העוגיות לפני האפייה.
* לאחר האפייה יש להשאיר את העוגיות להתקרר, כשהן חמות הן פשוט מתפוררות.