איזה כיף שאתם פה, הולך לצאת לכם קיש מדהים!
הערה: מומלץ להשתמש בתבנית פאי
קודם כל התנור, מחממים תנור ל 180 מעלות
שמים בקערה את קמח כוסמין והחומוס
מוסיפים את שמן זית, המים הרותחים, חצי כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור
מערבבים עם כף עד לקבלת מרקם אחיד לאחר מכן משטחים על תבנית פאי ולחורר עם מזלג
מכניסים לתנור ל-6 דקות (חצי אפיה)
מכינים את המלית, מערבבים את הגבינות הביצה קצת מלח ופלפל שחור
לאחר הכנת המלית שמים אותה על הקיש החצי אפוי שלנו,
עכשיו החלק הכיפי, מסדרים מעל את העגבניות החצויות את הקישוא הזיתים והבזיליקום
(למי שאוהב חריף ניתן להוסיף גם פלפל חריף טרי)
חזרה לתנור עד השחמה :)
בתאבון,
כתבו לי איך יצא.
אם אתם מחפשים עוד מתכונים של קישים נהדרים, הכנו לכם סיכום של קישים מובחרים לחג השבעות