אופן ההכנה:
נחמם תנור מראש ל 170 מעלות.
בקערה חסינת חום נשים חמאה ושוקולד ונמיס במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה. ניתן לתערובת להצטנן מעט.
בקערת מיקסר נקציף ביצים וסוכר לתערובת בהירה ותפוחה. נוסיף את קצף הביצים אל תערובת השוקולד ונקפל לאיחוד. נוסיף קקאו, קורנפלור ופקאנים גרוסים ונערבב עד תערובת אחידה.
נעביר את הבלילה לתבנית בקוטר 24, משומנת היטב, ונכניס לתנור לכ-45 דקות או עד קבלת עוגה סדוקה מעט עם קיסם שיוצא עם פירורים לחים כאשר הוא נכנס לעוגה.
מצננים את העוגה ובינתיים מכינים את הציפוי.
בקערה חסינת חום נביא לרתיחה שמנת מתוקה, ולאחר מכן נשפוך אותה על השוקולד. נחכה דקה ונערבב עד קבלת תערובת חלקה ומבריקה.
נצנן את הגנאש לטמפרטורת החדר ונמזוג על העוגה. נכניס את העוגה למקרר להתייצבות של מינימום שעתיים. נקשט במעט פקאנים מסביב.
העוגה נשמרת בקירור כ-5 ימים.