לטראפלס האלה הוספתי את הכינוי "קטלני" הודות לחבר שעוסק בתחום המסעדנות יותר מ 40 שנה. כך הגיב כשנתן את הביס הראשון, עצם עיניים ואמר "קטלני" אהבתי ואימצתי
מתכון ל כ 50 טראפלס
ניתן להכין כפרווה, פשוט להחליף את מיכל השמנת מתוקה 38% (אני הכנתי בגרסת פרווה עם גלידן)
את כף קוניאק אפשר להמיר את הקוניאק בליקר שאוהבים.
לציפוי:
קקאו איכותי או כל ציפוי אחר שאוהבים כגון אגוזים, קוקוס וכו'
אופן ההכנה:
במיקרוגל, ממיסים בקערה מתאימה, את השוקולד והשמנת, מחממים בפולסים של 30 שניות עד לריכוך. מערבבים היטב. מכסים עם ניילון נצמד ומייצבים במקרר.
בעזרת כפית קטנה מוציאים מהתערובת גנאש ויוצרים כדורים. המלאכה אינה פשוטה לכן רצוי לעשות את זה בשני שלבים.
שלב ראשון להכין כדור שאינו חלק בגלל העיסה הדביקה. מכניסים למקרר שוב את כל הכדורים או למקפיא
בשלב השני חוזרים על הפעולה עד שמתקבל כדור חלק.
מכניסים לקערת קקאו ומנערים בזהירות את הכדור עד שהכל מכוסה בקקאו מעבירים לצלחת. אני מניחה בסלסלת נייר קטנה.
למי שמתעצל ורוצה לחסוך את כל הפעולה הזו, ניתן להכניס לתבנית סיליקון לשוקולד, לקרר, להוציא מהתבנית ולהכניס לקקאו או לציפוי שבחרתם.
אני אוהבת להשקיע
בהצלחה :)
הכנתם? מוזמנים לשתף תמונה של הטראפלס הכי טעים שתכינו