מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
-מערבבים בקערה קמח, אבקת אפיה, מלח ויוגורט עד לקבלת בצק חלק ונוח לעבודה (אם הבצק יבש יש להוסיף כמה כפות מים בהדרגה ולפי הצורך).
-מרדדים את הבצק בעזרת מערוך למלבן בגודל 20X30 ס"מ.
-מערבבים בקערית 3 כפות שמן זית ושום כתוש ומורחים על הבצק באופן שווה. מפזרים גבינה צהובה, גבינת פרמזן ופטרוזיליה מיובשת.
-מגלגלים את הבצק לרולדה וחותכים לשבלולים בעובי כ-2 ס"מ.
-מניחים בתבנית על נייר אפיה. מורחים את החלק העליון בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך כ-25 דקות, עד להזהבה.