• בשלב הראשון יש לערבל את כל חומרי הבצק עד שנקבל כדור בצק חלק ואחיד, ולתת לו לתפוח כחצי שעה.
• בזמן שהבצק בהתפחה אנו נכין את המילוי, נשים בקערה את כל חומרי המלית, נערבב הכל יחד היטב ונניח בצד.
• לגרד 200 גרם גבינה (אני ערבבתי גם טיפה גבינה בולגרית) ולהניח בצד.
• כעת נחזור לבצק, נחלק אותו לשניים.
• נשמן מחבת גדולה או סיר מרובע שטוח, ונפתח עליו חלק אחד של הבצק.
• מעל הבצק נמרח את הרוטב שהכנו קודם.
* שימו לב: במריחה יש להזהר ולהשאיר את שולי הבצק נקיות מרוטב.
• מעל הרוטב שמרחנו נשים את הגבינה צהובה שגרדנו ואפשר להוסיף כמוני גם קצת גבינה בולגרית, אפשר גם לשים זיתים זה מוסיף.
• בשלב הזה נפתח את החלק השני של הבצק על משטח מקומח ופשוט נסגור על הבצק השני עם המילוי ונהדק עם הידיים בצורת צביטה.
* איך סוגרים את הבצק? לאחר שהנחנו את הבצק השני על הראשון נצבוט את קצוות הבצק עד שייסגר לגמרי.
• לאחר שסגרנו , נבשל על אש נמוכה עם מכסה.
• מרימים טיפה בזהירות את המכסה לבדוק אם השחים מתחת, הופכים בזהירות לצד השני עד שמשחים גם מצדו השני.
* בערך 10 דקות מכל צד.