מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הסוכרים (הלבן והחום) והחמאה, עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים לקערה את הביצים והווניל וממשיכים לערבב. מוסיפים את החומרים היבשים: קקאו, קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה, ומערבבים ערבוב קצר, עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את הבצק להתייצבות במקרר, כחצי שעה לפחות.
מכינים את העוגיות: עבור כל עוגייה מגלגים שני כדורים מתערובת הבצק - אחד במשקל 25 גרם, ואחד במשקל 10 גרם. על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה משטחים את הכדור הראשון, במרכזו מניחים את מטבעות/פרלין השוקולד הלבן, משטחים את הכדור השני מעליו ומהדקים את הקצוות.
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מכלות כ-10-12 דקות.