מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים ומחממים על אש גבוהה עד לרתיחה.
מנמיכים לאש בינונית וממשיכים לבשל במשך 20 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים אבל לא מאוד (עד שמזלג ננעץ בהם בקלות). מסננים ומנגבים את תפוחי האדמה.
מניחים את תפוחי האדמה על נייר אפיה ומועכים בעזרת כוס זכוכית הפוכה/ מזלג עד שהם מתבקעים והקליפה נסדקת (לא לשטח יותר מידי).
מפזרים מעל תפוחי האדמה שמן זית ואת התבלינים בצורה אחידה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מזהיבים.