1. משטחים את השניצלים עם פטיש על מנת שיצאו דקים.
2. מרתיחים שמן לטיגון במחבת.
3. שוברים את הביצה לצלוחית, מוסיפים מים, מלח ופלפל שחור ומערבבים הכל.
4. שופכים את הפירורי לחם לצלוחית נוספת.
5. לוקחים כל שניצל, מעבירים אותו בצלוחית של הביצה, לאחר מכן עוטפים אותו בפירורי לחם ומכניסים למחבת לטיגון עד שיוצא מוזהב.
6. מנערים את השניצל וסופגים אותו בנייר הסופג שעל הצלחת השלישית.
7. ניתן להגיש לצד מיונז, קטשופ וכל פחממה טעימה נוספת (אנחנו ממליצים פירה- מוזמנים לחפש פירה בטטה ותפוח אדמה אצלנו באתר).
8. מגישים ובתיאבון (: