מערבבים את מרכיבי הרוטב.
מחממים שמנים (שמן זית+שמן שומשום) במחבת בינונית על אש גבוהה.
מוסיפים בצל ושום, מבשלים עד שלהזהבה.
מוסיפים בקר ומבשלים, מפרקים אותו תוך כדי, עד שהוא משתנה מורוד לחום בהיר.
מוסיפים את הרוטב ומבשלים 2-3 דקות עד שמתקרמל היטב.
דחפו את הבשר לצד כדי לפנות מספיק מקום לאטריות. מוסיפים מים ומניחים את האטריות במים.
משאירים למשך 45 שניות ואז הופכים את האטריות שיתרככו גם מהצד השני.
משאירים לעוד 30 שניות ומערבבים את האטריות עם תערובת הבקר.
מוסיפים נבטים ומערבבים עוד דקה עד שהרוטב מצטמצם ומצפה את כל האטריות.
מגישים עם בצל ירוק ושומשום.
בתאבון!!!