להכנת רוטב הצ'ימיצ'ורי- מערבבים בקערה את הפטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק, אורגנו, שום וגרידת לימון.
מוסיפים את השמן זית, חומץ יין אדום ומלח וממערבבים יחד.
מניחים את הסטייק על תבנית עם נייר כסף.
מתבלים את הסטייק מכל הצדדים במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
שופכים 1/4 כוס מהרוטב הצ'ימיצ'ורי על הסטייק ומעשים היטב שכל הסטייק יקבל את הטעמים.
מניחים את הסטייק ל20 דקות חספוג טעמים.
מטגנים את הסטייק על מחבת פסים 5 עד 6 דקות לכל צד.
פורסים את הסטייק נגד התבואה לפרוסות דקות.
פותחים את הלחמניות, מורחים צ'ימיצ'ורי, מניחים מפרוסות הסטייק ובתאבון!!