רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
רוטב אלפרדו
מתכון

רוטב אלפרדו

כ-20 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

רוטב שמנת פטריות קלאסי מהמטבח האיטלקי

  1. ממיסים את החמאה בסיר עם שמן זית, מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות עד שהוא ניהיה שקוף.
  2. מוסיפים את הפטריות חתוכות לפרוסות/ חצאים, מאדים עד שהנוזלים מאבדים מחצית מנפחם ומנמיכים את האש.
  3. מוסיפים את השמנת ואת גבינת פרמזן ובוחשים עד קבלת רוטב מעט סמיך.
  4. מתבלים מלח, פלפל לבן ואגוז מוסקט ומכבים את האש.

*מגשים עם פסטה/ רביולי/ ניוקי

ניסית את המתכון? איך יצא?
(3.0) | 2 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
Elinor_Azuelos
Elinor Azuelos

לא כתוב ,מתיי צריך להוסיף את היין הלבן?


דווח לנו
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות