מקציפים בקערת מיקסר שמנת מתוקה, חצי כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם יציב.
בקערה נפרדת ממיסים שוקולד עם 1 כוס חלב ומערבבים היטב עד לקבלת גנאש.
מערבבים חצי מכמות הקרם עם חצי מכמות הגנאש השוקולד עד לקבלת קרם שוקולד אחיד.
אופים בתנור לחם עם מלח מעליו עד להזהבה וקריספיות.
שוברים את הצנימים לחתיכות גסות ומשרים עם 2 כוסות חלב.
מכינים את הכוסות- יוצרים שכבות של צנימים, קרם שוקולד, צנימים, קרם וניל, גנאש ופינוקי שוקולד מעל הכל (אנחנו השתמשנו בפררו רושה, פיסטוקים ואגוסי לוז מפוררים).