רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פסטה רוזה
מתכון

פסטה רוזה

כ-15 דקות קל כשר חלבי

מצרכים למתכון

להכנה

אופן ההכנה

פסטה ברוטב רוזה- ארוחה איטלקית יותר טעימה מבמסעדה

  1. מרתיחים את הפסטה לפי הוראות היצרן שבגב האריזה.
  2. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את השום כחצי דקה, שלא ישרף.
  3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת התבלינים ומערבבים.
  4. מוסיפים את השמנת והפרמזן ומערבבים עד להסמכת הרוטב.
  5. שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים.

בתאבון:)

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות