• בשלב הראשון ניקח קילו קמח וכף שמרים , ונערבב - לאחר מכן נוסיף 3 כפות סוכר ושוב נערבב.
• נוסיף עכשיו עוד 4 כוסות מים פושרים בערך וכפית מלח, ם הבצק טיפה דביק אפשר להוסיף קמח - ולערבל היטב עד לקבלת בצק אחיד.
• להכניס את הבצק אל תוך קערה, ולעטוף אותה בניילון נצמד - להניח להתפחה של שעה.
• לאחר שעה אנו נלוש שוב את הבצק על מנת להוריד לו את הנפח, וניתן לו הנפחה של שעה נוספת.
• כעת נפתח את הבצק על משטח מקומח , נפתח אותו הכי גדול שאפשר עדיף להעזר במערוך מקומח , ולמרוח מחמאה.
• אחר כך לקפל על שניים , לרדד שוב ולמרוח מחמאה - ואז שוב לקפל לרדד ולמרוח את המחמאה שנשארה, ולבסוף לגלגל לשבלול ארוך ולחתוך אותו לפרוסות ולהניח בתוך סיר הקובנה.
* לפני שמניחים בתוך סיר הקובנה , יש למרוח את דפנות הסיר מחמאה.
• ניתן לו התפחה נוספת אחרונה, ונכניס לתנור שחומם מראש ל100 מעלות או על פלטה מכוסה.