• נערבב ביחד בוו גיטרה את החמאה ו2 סוגי הסוכר עד שנקבל תערובת קרמית.
• לאחר שערבבנו , נוסיף את הביצים והתמצית וניל ונמשיך לערבל , לאחר מכן נוסיף את הקמח והסודה לשתייה ונמשיך לערבל עד שהכל יתאחד.
• בשלב זה לאחר שהכל יתאחד, נפסיק את פעולת המיקסר ונשפוך את השבבי שוקולד צ'יפס אל תוך הבצק ונערבב ידנית.
• כעת ניקח פיסות מהבצק , נשטח כל פיסה על כף יד משומנת ונמלא בכפית ממרח נוטלה. נסגור את הפיסה לכדור, לשטח טיפה ולהניח בתבנית מרופדת נייר אפייה.
• לאחר שסדרנו הכל על התבנית , נכניס את התבנית למקרר לחצי שעה ואז נכניס לתנור בחום של 180 מעלות כ25-20 דקות עד הזהבה.