1. מקציפים את החלבונים והסוכר ומוסיפים בהדרגה את היין והמלח.
2. בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים של העוגה ביחד עם החלמונים.
3. מוסיפים בתנועות קיפול עדינות את התערובת של החומרים היבשים לתערובת החלבונים.
4. משמנים תבנית קפיצית 24-26 , יוצקים את התערובת לתבנית.
5. אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ- 50-60 דקות.
6. פותחים את התנור אחרי 50 דקות ובודקים עם קיסם, במידה והעוגה לא מספיק אפויה משאירים עוד 10 דקות.
7. מכינים כוס נס קפה (אבקת נס קפה עם מים חמים) ויוצקים על העוגה החמה, מצננים.
8. מקציפים את השמנת והאבקת סוכר לקצפת ומורחים על העוגה הקרה.
9. מגרדים מעל אגוזים ושוקולד מריר, ומגישים.