1. מערבבים את כל המצרכים של הקובה מלבד המים.
2. מוסיפים מים רותחים ומערבבים עד שנוצר בצק נוח לשימוש.
3. מניחים מעט לקירור, מכסים שלא יתייבש, אם מרגישים שהבצק התייבש מוסיפים עוד קצת מים.
4. המלית- מחממים חבת עם שמן קנולה.
5. מוסיפים את הבצל חתוך לקוביות קטנות ומטגנים כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב, עד שהבצל שקוף.
6. מוסיפים את התבלינים.
7. למלית דג לחתוך את הדג לקןביות ולהוסיף.
8. למלית בשר ופטריות להוסיף את הבשר/עוף/הודו ואת הפטריות קצוצות לקוביות.
9. מערבבים היטב ומניחים להתקרר.
10. מכינים בצד צלחת עם מעט שמן קנולה, ולטבול מעט את האצבעות בשמן,
11. טובלים את האצבעות בשמן ולוקחים חתיכה של בצק בגודל קלמנטינה, מכדררים.
12. יוצרים חור בכדור בעזרת האצבעות, ליצור כדור חלול בעל דופן דק שניתן למלא עם המלית.
13. שמים בפנים כף גדושה מהמלית.
14. סוגרים מעל המלית את הבצק היטב לכדרר לצורת קבב או קובות עם שפיץ.
15. מחממים בסיר חצי גובה שמן קנולה.
16. כאשר השמן חם מטגנים מספר קובות עד שהם שחומות קל.