1. מחממים תנור ל 220 מעלות
2. חותכים את הבטטה לקוביות אחידות ומעבירים לתבנית
3. מוסיפים טימין, מלח, פלפל שחור, שמן זית ומערבבים הכל
4. צולים בתנור למשך 25 דקות על חום של 220 מעלות עד להשחמה של הבטטה
5. מטגנים את ביצת העין בשמן זית עם מלח ופלפל
6. חותכים אבוקדו למניפות
7. מעבירים את הקוביות המוכנות לצלחת הגשה, מוסיפים מעל את הביצים והאבוקדו
8. מתבלים במלח גס, פלפל שאטה ופטרוזיליה
9. מגישים לצד לחמניות מלאות / טוסטים מלחם מלא
10. בתיאבון (: