• את הביצים נפריד בין החלבונים לחלמונים, ונקציף 6 חלבונים עד התייצבות, לאחר שהתייצבו מוסיפים סוכר בהדרגה.
• לאחר שהקצב יציב ביחד עם הסוכר, נקפל את החלמונים לתוכו.
• עכשיו, נקפל פודינג אל תוך הקצף ונשפוך לתוך תבנית 26.
• את התבנית נכניס לתנור שחומם מראש ל150 מעלות כ30 דקות. לאחר 30 דקות מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים.
• בנתיים נקציף יחד שמנת מתוקה, חלב , ופודינג לקצף יציב.
• את הקצף נשפוך על העוגה לאחר שהצטננה בחוץ.
• ממיסים שוקולד, מחמאה, חלב, וברנדי לקרם שוקולד.
• מצננים את הקרם שוקולד, ושופכים על העוגה.