ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן עם מחצית מכמות החלב לתערובת חלקה, ומצננים לטמפרטורת החדר. ממיסים בקערה נפרדת שוקולד מריר עם שארית החלב, ומצננים לטמפרטורת החדר.
מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם פודינג וניל לקצפת יציבה. מוסיפים גבינת שמנת, גבינה לבנה, אבקת סוכר ותמצית וניל ומקציפים קלות לקרם חלק.
מחלקים את הקרם בין שתי קערות, חצי חצי. מוסיפים לאחת שוקולד לבן מומס ולשנייה שוקולד מריר מומס, וטורפים כל אחת מהתערובות לקרם חלק.
מניחים על תחתית תבנית 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה שכבה של ביסקוויטים כך שיכסו כמה שיותר מהתחתית. שוברים כמה ביסקוויטים כדי למלא את החורים. משטחים מעל מחצית מכמות קרם הגבינה והשוקולד הלבן. מסדרים שכבת ביסקוויטים נוספת, ומשטחים מעל מחצית מקרם השוקולד המריר. חוזרים על הפעולה עם שכבת ביסקוויטים נוספת וקרם גבינה ושוקולד לבן, ומסיימים בשכבת ביסקוויטים אחרונה ומעליה קרם שוקולד מריר, מפזרים קליק מלמעלה. מעבירים לקירור להתייצבות למשך הלילה.