אופן ההכנה לעוגה:
1. לקחת קערה, ולהקציף בתוכה יחד: פודינג שוקולד, כוס חלב ושמנת מתוקה.
2. יש לקחת קערה נוספת ובתוכה להקציף יחד: פודינג וניל, כוס חלב, ושמנת מתוקה.
3. להרטיב ביסקוויטים בחלב עם מעט רום, ולסדר שכבה 1 בתבנית.
4. למרוח חצי מהקערה הראשונה.
5. להכין עוד שכבה של ביסקוויטים, ולמרוח חצי מהקערה השנייה.
6. שוב עושים שכבת ביסקוויטים, ומורחים את החצי השני מהקערה הראשונה.
7. עוד שכבת ביסקוויטים, ומורחים את החצי השני של הקערה השנייה.
8. להכניס את העוגה למקרר.
אופן ההכנה לציפוי:
1. להמיס חבילת שוקולד יחד עם שמנת מתוקה ו25 גרם חמאה.
2. את הציפוי יש לשים חצי שעה אחרי ששמים את העוגה במקרר