1. מחממים תנור ל-180 מעלות
2. במעבד מזון (או בעזרת שקית ופטיש שניצלים/ מערוך) שוברים את עוגיות האוראו לחתיכות גדולות יחסית.
3. במיקסר מקציפים ביצים למשך כדקה עד לקבלת תערובת בהירה.
4. מוסיפים נוטלה וממשיכים להקציף למשך כ-30 שניות.
5. מוסיפים את יתר המרכיבים מלבד העוגיות.
6. לבסוף מוסיפים את עוגיות האוראו לעיבוד קצר.
7. מעבירים לתבנית קטנה 20X20 ס״מ, משומנת ומרופדת בנייר אפייה להוצאה קלה יותר של הבראוניז.
8. מכניסים לתנור למשך 20 עד 25 דק׳.
9. מוציאים ומניחים להתקרר בטמפרטורת החדר. מומלץ להכניס אותן למקרר למשך כשעה ורק אז לחתוך.
10. ניתן לחמם מעט במיקרו למי שאוהב לאכול אותן חמימות.
בתאבון!