• ממיסים שוקולד מריר, וממלאים תבנית סיליקון שקעין מלבנים או כל צורה אחרת (שומרים 1/5 מכמות השוקולד לחלק העליון)
• מחזיקים את התבנית בשתי קצוות ומנערים מעל תבנית עד שמתקבלת צורה של תבנית חלולה מהשוקולד.
• מכניסים להקפאה לפחות 4 שעות.
• מקציפים שמנת מתוקה אבקת סוכר ומוסיפים את הגלידת וניל וממשיכים להקציף.
• ממלאים את התבניות חצי ס''מ לפני הסוף, ומכניסים שוב להקפאה של כמה שעות.
• לאחר מכן מורחים מעל שוקולד, מיישרים עם לקקן ומקפיאים שוב.
• בלחיצה קלה לשחרר את הגלידוניות ולאחסן בקופסא סגורה.