• נשים בתוך סיר חצי כוס קקאו ביחד עם כוס מים, 50 גרם שוקולד מריר, וחצי חבילת מחמאה על אש בינונית עד שהכל ימס.
• לאחר שהכל נמס להוריד את הסיר מהגז ולהוסיף לתוכו כפית רום, לערבב ולשפוך לתוך קערה ומעל לשפוך את הפתי-בר המפורר גס.
• נערבב יחד הכל, לקחת נייר אפייה ולהרטיב אותו טיפה במים - ולשטח עם ידיים רטובות את מלית הביסקוויטים שהכנו עד לקבלת צורת ריבוע יפה.
• כעת , ניקח את מלית הקוקוס שהכנו מראש ונשטח על בסיס הביסקוויטים.
• בשלב הזה אנו נגלגל את הנייר אפייה לרולדה, יש להפריד כל פעם את נייר האפייה שלא יתגלגל בפנים, אחר כך נסגור את קצוות הנייר אפייה כמו סוכריה ונכניס למקפיא לשעתיים.
• מה שנשאר זה לפרוס את הרולדה לעיגולים.
אופן ההכנה למלית קוקוס:
• לערבב היטב בקערה יחד את כל חומרי המלית קוקוס.