www.Mabasir.co.il
סלט בורגול ומלפפונים חמוצים
צוות מה בסיר
מצרכים
כל המצרכים
- 1 חופן אגוזי קשיו
- 0.5 חבילה מלפפונים חמוצים
- 1 חופן חמוציות
- 1 כוס מים חמים
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות לימון
- 1 צרור פטרוזיליה
- 1 כוס בורגול
אופן ההכנה
1. משרים את הבורגול במים חמים למשך 20-30 דקות
2. קוצצים את הפטרוזיליה דק
3. חותכים את המלפפונים החמוצים לקוביות קטנות
4. מערבבים את כל המצרכים ביחד ומתבלים עם שמן זית, לימון (ואפשר להוסיף קצת מלח)