www.Mabasir.co.il

פילה סלמון ופירה בשלושה צבעים

אודי מבשל לחברים

פילה סלמון ופירה בשלושה צבעים

מצרכים

פילה סלמון

פירה

אופן ההכנה

אופן הכנת הפילה
מערבבים את מרכיבי המרינדה, משרים את הסלמון במרינדה למשך שעה.
מניחים על נייר אפייה כשהעור כלפי מטה.
מפזרים שומשום קלוי.
אופים בתנור בחום 190 מעלות למשך 15-20 דקות.
רצוי לחרוץ פילה אחד בחלק העבה ולבדוק שעשוי.

אופן הכנת הפירה
ב 3 סירים שונים, מבשלים במים רותחים ממולחים עד לריכוך. מועכים במועך פירה.
רבע מתפא מעבירים לגזר ורבע לסלק.
מוסיפים 25 גר חמאה לגזר, 25 גר חמאה לגזר ו 50 גר לתפא.
מחממים את כוסות החלב.
כוס אחת לתפא, חצי כוס לגזר וחצי כוס לסלק
מבשלים עד למרקם חלק וסמיך.
מתקנים תיקול במלח ופלפל.
ניתן להכין גם פירה ירוק עם ברוקולי/ תרד