www.Mabasir.co.il
טריפל שייקים קיציים ורעננים עם ממרחי טחינה
Becky Usagi
מצרכים
כל המצרכים
- 3 כפות ממרח טחינה עם סילאן "אחוה"
- 1 חופן שקדים קלופים לא קלויים, אגוזי מלך, אגוזי מלוז, פקאנים מסוכרים וכד'
- 1 יחידה בננה רכה פרוסה
- 0.5 כוס מיקס שקדים
- 1 כוס משקה חלב שקדים או חלב רגיל
- 2 יחידות תמרים מגולענים
- 1 יחידה לשייק טחינה סליאן ומיקס שקדים ואגוזים
להגשה (אופציונלי)
- 1 יחידה מיכל קצפת "ספריי", עוגיות שוקולד צ'יפס, שברי מקופלת, סוכריות צבעוניות, שיערות חלבה, סוכריו
לשייק חלוה ופירות אדומים
- 3 כפות ממרח חלוה
- 1 כף זרעי צ'יה
- 0.5 כוס פירות אדומים קפואים
- 1 יחידה פטל, חמוציות, דובדבנים
- 1 כוס משקה חלב קוקוס או חלב רגיל
- 1 כף חמוציות
לשייק שוקולדי מוגזם
- 1 כוס חלב
- 1 כפית אבקת קקאו
- 2.5 יחידות עוגיות שוקולד צ'יפס גדולות
- 3 כפות ממרח טחינה עם שוקולד ללא סוכר "אחוה"
אופן ההכנה
3 שייקים טעימים וקלים להכנה, משקה חלב על בסיס צמחי או חלב רגיל, פירות העונה.
1. מניחים את המרכיבים בבלנדר ו/או מעבד מזון ייעודי להכנת שייקים, טוחנים בפולסים ארוכים עד לקבלת מרקם חלק לחלוטין.
אם השייק סמיך מדי ניתן להוסיף עוד 1/2 כוס חלב ו/או מים בהתאם לטעם.
2. מוזגים לכוס גבוהה על פי המסורת והטרנד ומקשטים.
3. את שייק השוקולד מומלץ להגיש עם תלולית קצפת חלבית, סוכריות עוגיות וקשית.